Zaostřeno na spolupráci s BikePlan - pojištění elektrokol

RSS
Zaostřeno na spolupráci s BikePlan - pojištění elektrokol

Vážení zákaznící, nově jsme navázali spolupráci se společností BikePlan, která se zabývá pojištěním a její doménou je pojištění jízdních kol, elektrokol, koloběžek a všech aspoň trochu podobných vozítek a to na široké spektrum činností a událostí. Pojďme se nyní podívat, co všechno pojištění od BikePlan umí - zaostřit na něj.

V první řadě si pojďme říct, že pojištění je užitečné pouze, když se přihodí něco špatného a v ideálním případě ho vůbec nechceme mít a už vůbec ho nechceme využít. V takovém světě ale zatím nežijeme, a když už by k takové události došlo, hodí se mít zadní vrátka.

Celé pojištění si můžete vyřídit hned online na https://www.bikeplan.cz/
nebo můžete věnovat chvíli následujícím řádkům

Ta nejdůležitější otázka: kolik to stojí?

Hrubý odhad je kolem 5% pojistné částky za rok. Do samotného výpočtu je započítáno mnoho parametrů, včetně lokality bydliště a způsobu zajištění. Určité vodítko může dát modelový příklad nově pořízeného Bulls Sonic EVO TR2 Carbon pro rekreační užití v Brně - Řečkovicích se základní cenou 129.599 Kč (všimněte si prosím, že zrovna probíhá akce Black Friday ;-) )

Sonic bez zabezpečení

Sonic s GPS a zámkem

GPS lokátorů je trhu celá řada. Jeden z těch povedenějších, BikeTrax, je zapojen přímo do řídící jednotky motoru. V kombinaci se zámkem ušetří skoro 900 Kč ročně.

S takovým žihadlem jako Sonic občas rád vyjedu třeba na singletrail do Rychlebských hor, takže se mi bude hodit připojištění speciálních stezek:

Pojištění mě v takovém případě kryje i proti poškození kola nebo jeho částí. Popravdě vzít spodkem motoru špičatý šutr a nárazem si poškodit i rám se stane raz dva a je to sranda zhruba za 40.000 Kč.

Co všechno je zahrnuto v základním pojištění?

No vlastně všechno. Jen pozor na to, co zahrnuto není - zejména odcizení z volného prostranství pokud není kolo nijak zabezpečeno!

 

 Co dostanu navíc?

Výborná otázka. S kódem SVETELEKTROKOL (psáno dohromady bez háčku, velká písmena nejsou nutná) je doba pojištění ne standardních 12 měsíců, ale rovnou 14, dostáváte tedy 2 měsíce pojištění zdarma!

Myslím, že BikePlan je zajímavý produkt a hlavně zahrnuje všechno, co běžný uživatel kol a elektrokol potřebuje i třeba nad rámec svého pojištění domácnosti, takže mrkněte na to - může to ušetřit spoustu starostí.

Na občasném blogu Novinky z prodejny se dočtete o připravovaných novinkách, bližší recenze a popisy zajímavých elektrokol a i některé krátkodobé slevy. Vyplatí se sledovat

Předchozí Blog Následující Blog

  • Prodejna Editor
0 komenty
Zanechte komentář
Jméno:*
Email:*
Zpráva: *
* Povinná Pole