Instagram - Soutěž o Lectron Esconder MFS Full

RSS
Instagram - Soutěž o Lectron Esconder MFS Full

Jednoho z těch fešáků na fotce můžete získat i Vy. Ten se dvěma koly se jmenuje Lectron Esconder MFS Full a ten bez kol je El Nino. Jeho rapovou a uměleckou tvorbu můžete sledovat na Instagramu @elninoworld. Na stejném místě taky najdete zmínku o jeho nedávno vzniklé spolupráci s námi - @Svetelektrokol.cz a @lectron.cz, jejíž součástí je právě zmiňovaná soutěž. Podmínky účasti najdete na profilu u El Nina pod příspěvkem s Esconderem.

Zároveň je tohle ideální příležitost Vás všechny informovat, že minimálně v průběhu zimy budou na facebookovém a/nebo instagramovém profilu Světa elektrokol probíhat krátkodobé slevové akce na různý sortiment. Aktuálně probíhá akce s kódem VzhůruZaSluncem, který zvýhodňuje nákup jakýchkoliv brýlí o 30%. Pokud brýle už máte, tak kdoví, třeba za chvíli bude podobná sleva na rukavice. Nebo blatníky. Nebo světla. Nebo třeba na všechny skladové elektrokola Bulls. Kdoví.

 

 

Takže se vyplatí se sledovat naše profily na sociálních sítích:

 


Na občasném blogu Novinky z prodejny se dočtete o připravovaných novinkách, bližší recenze a popisy zajímavých elektrokol a i některé krátkodové slevy. Vyplatí se sledovat

Předchozí Blog Následující Blog

  • Prodejna Editor
0 komenty
Zanechte komentář
Jméno:*
Email:*
Zpráva: *
* Povinná Pole