Produkty MonkeyLink a BikeTrax nově v nabídce eshopu

RSS
Produkty MonkeyLink a BikeTrax nově v nabídce eshopu

Vážení zákazníci,

Přes zimu se již tradičně snažíme rozšiřovat naši nabídku o zajímavé a praktické produkty, které jsou vhodným doplněním zavedeného sortimentu elektrokol a dokáží elegantním a chytrým způsobit zpříjemnit jejich používání.

První z nich není žádnou novinkou, tento systém je používán na některých elektrokolech značky Bulls už nějakou dobu a mnozí z Vás si tento systém instalace doplňků, zejména osvětlení napájeného z baterie elektrokola, velice oblíbili, chyběla ale doteď ucelenější nabídka a možnosti řešení instalace systému MonkeyLink pro elektrokola, která nemají to štěstí být Bullsem. Kromě toho adaptér pro nabíjení Monkey Link konečně vyřešil palčivou otázku proč jenom z Purionu nejde nabíjet telefon?! Inu, mrkněte se sami na informace o kompatibilitě, nabídku produktů MonkeyLink nebo rovnou nabídku elektrokol Bulls pokud si chcete ušetřit práci s montáží. Nabídku průběžně rozšiřujeme o další produkty.

Druhou novinkou v nabídce je věc, která pravda dlouho chyběla a o to větší nám dělá radost. Elektrokola jsou celkem drahé hračky a je fajn mít přehled, jestli si s nimi náhodou nehraje kdo nemá. Samozřejmě, že se tu nekrade, ale...
Jedná se o skryté GPS sledovací zařízení BikeTrax, schované do prostoru motoru, dokonce přímo napájené z baterie elektrokola, které neustále sleduje polohu Vašeho elektrokola a v případě neautorizovaných pohybů vše ihned hlásí do propojených chytrých zařízení. Každých 10 sekund, ve dne, v noci, po celé EU, uvnitř, venku, v zimě i v létě, prostě vždy a všude na nejstabilnějších mobilních sítích po Evropě. Pokud náhodou baterie elektrokola není přítomna, má lokátor vlastní externí baterii, která se o hlídání stará nadále sama.
S mobilní aplikací PowUnity pak máte naprostý přehled o všech činnostech, které s kolem byly uskutečněny, navíc je díky unikátnímu kódu z balení lokátoru jednoznačně propojena s Vaším konkrétním elektrokolem. První rok sledování od aktivace je zdarma, přesněji zahrnuta v ceně zařízení, poté se platí 3,95€ za měsíc nebo 39,50€ za rok předplatného neboli lidovou tisícovku ročně

Předchozí Blog Následující Blog

  • Prodejna Editor
0 komenty
Zanechte komentář
Jméno:*
Email:*
Zpráva: *
* Povinná Pole