Naskladněny nové modely slunečních a fotochromatických brýlí R2

RSS

Vážení přátelé,

původně jsem předpokládal, že tento příspěvek napíšu v teplý slunný den brzkého jara, tedy zhruba tou dobou, co výrobce R2 tradičně distribuuje zboží z předobjednávek minulé sezony. S předpokladem blízkého sněžení - a to dokonce v Brně! - se tedy zpráva o novinkách mezi slunečními brýlemi zdá být lehce mimo, ale čekat na duben je nesmysl.

Podstatná část nabídky brýlí R2 je fotochromatická, což znamená, že čočky brýlí reagují na intenzitu světla a podle ní se během několika sekund zatmaví. V prostředí se slabším osvětlením (tedy například v lese) zatmavení zmizí a máte opět jasný výhled přes čirou čočku.

Prohlédnout nabídku fotochromatických slunečních brýlí 

S příchodem nových modelů taky přichází nutnost výprodeje těch starších, abychom nově příchozím uvolnili místo a pravda, vzali jsme to dost z gruntu. Všechny zbývající sluneční brýle značky Relax jsme opatřili slevou 30%, která je navíc kombinovatelná s 10% slevovým kódem Vzhůru za sluncem! na úplně všechny brýle v nabídce. Nezapomeňte v košíku tento kód použít a na prodejně se o něm zmínit. Pouze do 12.3.2023.

Sluneční brýle Relax s výprodejovou slevou 30%
Nabídka všech brýlí s možností uplatnit slevový kód

Předchozí Blog Následující Blog

  • Prodejna Editor
0 komenty
Zanechte komentář
Jméno:*
Email:*
Zpráva: *
* Povinná Pole