Navázali jsme spolupráci s distributorem prémiových značek nosičů jízdních kol

RSS
Navázali jsme spolupráci s distributorem prémiových značek nosičů jízdních kol

Vážení přátelé,

díky nově navázané obchodní spolupráci s firmou AutoHaus.cz, která se zabývá distribucí přepravního přílušenství pro automobily, zejména nosičů na jízdní kola na střechu i tažné zařízení, střešních boxů, a dalších jako například autostany nebo markýzy, proslulé švédské značky Thule. Navíc je firma oficiálním zastoupením a distributorem značek Yakima, BuzzRack a Northline po ČR a dalších státech střední Evropy.

Naše nabídka na kamenných prodejnách bude ze začátku zaměřena především na nosiče na tažné zařízení, která jsou vhodná pro přepravu elektrokol, postupně se na eshopu budou objevovat i další produkty. V nejbližších týdnech dokonce plánujeme zařazení minimálně jednoho nosiče na tažné do půjčovny na brněnské prodejně.

AutoHaus disponuje velkými skladovými plochami v okolí Prahy s téměř kompletním sortimentem skladem a díky tomu jsme schopni jakoukoliv objednávku nebo požadavek vyřizovat nejpozději v řádu několika málo dní.

Stále se rozšiřující nabídku nosičů kol si můžete prohlédnout zde


Na občasném blogu Novinky z prodejny se dočtete o připravovaných novinkách, bližší recenze a popisy jednotlivých elektrokol a i některé krátkodové slevy. Vyplatí se sledovat

Předchozí Blog Následující Blog

  • Prodejna Editor
0 komenty
Zanechte komentář
Jméno:*
Email:*
Zpráva: *
* Povinná Pole