Zaostřeno na Bulls Sonic EVA TR1 27,5

RSS
Zaostřeno na Bulls Sonic EVA TR1 27,5

Psal se rok 2020, všichni s napětím očekávali představení nové generace motoru Bosch Performance line CX, který se měl zase na dlouhou dobu stát nepřekonatelným motorovým systémem pro eBiky přesně tak, jak bychom od Bosche očekávali.

Výrobce Bulls, jejich krajané, k tomu ještě představovali zbrusu novou modelovou řadu s netradičním sportovním pojetím rámu jak pro hardtaily tak fully, nazvanou Sonic a bylo veřejným tajemstvím, že právě tato modelová řada měla být tím nejlepším, co výrobce dosud vyprodukoval a proto neváhal a rozšíření této řady podpořil i velmi příznivou cenou.

Nyní, přes 2 roky poté, už víme, že oběma výrobcům se jejich tahy povedly nad očekávání a spojení moderního sportovního rámu Bulls Sonic s motorem Bosch Performance line CX je těžko překonatelná kombinace. Přesto u nás na prodejně stále netrpělivě čeká na svou novou majitelku Bulls Sonic EVA TR1. Mělo by se jednat o postavu nevelikou vzrůstem zato velikou dobrodružným duchem, aby mohla vzniknout správná symbióza, třeba k jízdám v posledních povedených dnech podzimu.

Novému najiteli přihodíme kromě klasického akčního budgetu 3000 Kč na doplňkovou výbavu ještě sadu magnetické lahve Fidlock

Předchozí Blog Následující Blog

  • Prodejna Editor
0 komenty
Zanechte komentář
Jméno:*
Email:*
Zpráva: *
* Povinná Pole